maanantai 10. heinäkuuta 2017

Ihania otuksia

                                                      Stalkkarin kesätyyliblues
Kesätyyli jolla kesänainen valloittaa. Itsekseen omaan charmimuotoonsa kasvaneet hiukset. Tukkaponnari, neonvärinen. Jos hiki valuu tukasta. Kirkuvan värinen kukkamekko, tai samantyylinen tunika tahikka muu epämääräinen paituli sekä shortsit, lantiomalli tai legginssit tai vakoverkkarit. Sävy sävyyn huikean väriset valecroksit. Paljon koruja ja muita killuttimia. Moniväriset aurinkolasit. Merensinistä tahikka vihreää lohkeillutta kynsilakkaa. Tyylin viimeistelee Biteman musta reppu, joka on ikimallia, eikä se mene rikki millään. Siihen menee kaikki paremmin kuin käsveskaan, siskot.


Luonnonkarvaset ja suonikkaat sääret. Pattipolvet. Uhkea kesäolemus. Parit partakarvat, voimakas kukkaiskesätuoksu, muu tuoksu naturelli. Eli hikinen.
Nauraa niin että raplingit tipuu rakennuksista. Rakastaa yksinkertaisia asioita. Ostelee aarteita joihin hukuttaa kämppänsä. Aarteita pitää ihastella. Kirjottelee mitäs sattuu mieleen moljahtamaan. Luulee olevansa hauska. Luulee olevansa nuorekas, mutta on jollekin viime vuosisadan kymmenelle jämähtänyt. Ikihippi. Tietää kaiken. Esmes taiteesta, tyylistä, pöperöistä, kirjoista. Ja sanoo sen kovaan ääneen. Arvostelee kaikkee mikä liikkuu. Ei itseä. Itse on täydellinen. Muuta!? Kova mimmi!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti