maanantai 24. lokakuuta 2016


Golffarin kissa

- Tapio Rautavaara laulaa reissumiehestä ja mustasta kissasta, joka meni yöksi autiotalon takkaan istumaan. Laulun mukaan reissumies luuli yöllä takassa kököttävän mustan kissan silmiä kahdeksi heikosti hehkuvaksi hiileksi eikä uskaltanut puhaltaa hiillokseen. Aamulla oli kuitenkin kylmä taas. Takassa ei kuitenkaan ollut hiillosta, vaan siellä oli istunut ressumiehen musta kissa kiilusilmineen, kertoi Antti mieleen jääneestä laulusta.
- Miten tämä juttu liittyy golffariin ja kissaan? uteli Kalle.
- Tämä on sitten tosi tarina. Golfkaverini Kale ja Mikko kertoivat, että ensimmäisten väylien aikana heidän seuranaan oli musta kissa, jolla on toinen silmä sokea. Sitten se oli hävinnyt kai hiirtä pyydystämään.

- Kalaa golffarin kissalle!


- Kun seuravalla kerralla tulin Kalen ja Mikon kanssa golfkierrokselta takaisin, niin siellä se sama musta kissa oli odottelemassa. Jostakin syystä tämä kissa mielistyi minun kenkiini ja golfbägiin. Kun kävin vessassa, niin se seurasi mukana ovelle saakka. Muille klubilla sisällä olleille ihmisille piti selvittää, että tämä ei ole se Rautavaara laulun musta kissa. Tällä kissalla kun on vain yksi silmä. Monikohan siitä porukasta muisti Rautavaaran laulun? Sain kuitenkin saateltua kissan ulos ja se lähti jälleen omille teilleen, kenties kohti kotiaan.
Ihmeellisiltä oli kuitenkin, että sama vielä pentukissa oli seuraavana päivänä odottelemassa tutussa paikassa. Kun kissa huomasi, että lähden pois niin se jäi seisoskelemaan ja kai odottelemaan seuraavaa pelaajaa. Sen jälkeen en ole kissaa nähnyt, sanoo Antti ja lähtee päivän muihin puuhiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti