sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kortteja pitkin maailmaa Postcrossing
Kortteja pitkin maailmaa

Nyt se irlanninsetteri on taas siellä portilla, nousee porttia vastaan. Mikä lie seikkailunhaluinen kulkija timanttipantoineen?  Ai jaa ja autotallista lähtee joku ukko avaamaan porttia. Onpa tutun näköinen tyyppi! Seuraan naapuritalon elämää taas verhojen suojasta. Nyt se ukko jäi tuijottamaan suoraan mun ikkunaani, kyllä on ihmiset uteliaita. No jospa vähän vetäydyn.
- Jeppu, tulepas nyt sanalle, ja tervehtimään kavereitasi! Niin he lähtevät kohti autotallia. Setteri tarkastaa innolla koko tallin ja seuraa ukkojen puuhia hääräten jaloissa. Kylläpä siinä on osallistuva koira. Vaan mitäs minun pitikään? 
Sitten muistan taas puuhani. Minun piti valita postcrossing-kortti saksalaiselle avioparille. Voi miten on laitettu  romanttinen profiilikuva, ja on niin kauniit nimetkin, Michaela ja Sebastian. Kunhan kortti on perillä, saan itse taas yllätyskortin jostain päin maailmaa. Tutkin osoitteita googlessa tai etsin paikkakuntia karttapallolta. Tällä hetkellä minulla on kortit lähtemässä Suomeen, Saksaan, USA:han, Thaimaahan, Japaniin, Sveitsiin, Belgiaan, Venäjälle ja minne kaikkialle olikaan!? Suomen kortti meni jo perille ja vastaanottaja herkistyi kovin vanhan ajan farmista eläimineen ja tuokiorunoineen. On kiva laittaa kortti välillä kotimaahankin.

Olen päätynyt valikoimaan tuntemattomille postcrossaajille hevoskortteja, koska niitä minulla on. Nuoripari tykkää eläinkorteista, taiteesta ja myös metsistä, vesistöistä sekä tietyistä kukkasista. Plärään kortteja ja karsin kovalla kädellä, kysyn naapurin mielipidettä. Aika monta korttia on vielä loppusuoralla.

Laittaisinko valokuvakortin vai Franz Marcin taidekortin?

Ystäväni taulusta tehdyn taidekortin? Hämmästyttävää miten monenlaista symboliikkaa korteissa voi nähdä tai millaisia ajatuksia kuva herättää.

Ripaus utuista romantiikkaa?

Tulppaanit olivat pariskunnan suosikkeja kuin myös metsä lampineen. 
No onpa taas miettimistä. Mutta haa, valinta on itsestään selvä.

Nyt setteri jatkaa matkaansa häntä huiskaten, ihan pakko mennä katsomaan minne sillä oikein on matka. Kenen koiria sitä oikein ollaan? Pitää pistää töpinäksi, ennen kuin koira häippäsee maisemista.

#postcrossing#irlanninsetteri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti